Koken: Haverpizza

Koken
beeld Harold Pereira
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Voor auteur Nina de Bruijn is dit ‘mijn absolute all time favoriete gerecht. Pizza.’ Als ze vroeger jarig was, koos ze altijd pizza als verjaardagsdiner. Hoe leuk is het dan om te ontdekken dat je van je favoriete maal ook een gezonde variant kunt maken?

benodigdheden

250 g havermout

12 zongedroogde tomaatjes (uit een pot met olie)

2 eieren

10 el tomatensaus

1 courgette

6 el Hüttenkäse of cottage cheese

bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de havermout samen met 8 zongedroogde tomaten, de eieren, 1 el olie uit het tomatenpotje en 190 ml water in een keukenmachine. Mix tot een glad mengsel.

Bekleed een ovenplaat met bakpapier en smeer het mengsel uit tot een dikte van maximaal een halve c …
Dit is 32% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief