Koken: Gnocchigratin met champignons, spek & fontina

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf gnocchigratin met champignons, spek & fontina maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek

benodigdheden (4 personen)

200 gram fontina(-kaas)

1 kilo gnocchi di patate (gedroogd, uit het pastaschap)

2 eetlepels olijfolie

100 gram gerookt spek, in stukjes

2 tenen knoflook, fijngehakt

250 gram kastanjechampignons, in plakjes

1 eetlepel marjoraanblaadjes, grofgehakt

ovenschaal

bereiding

Verwarm de oven voor tot 220 °C. Leg de fontina in de diepvries om steviger te worden.

Kook de gnocchi in ruim water met zout gaar.

Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak …
Dit is 40% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief