Koken: Frittata met zoete aardappel

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf frittata met zoete aardappel maken, kan met onderstaand recept. Het komt uit het kookboek De Detox Kitchen Bible van Lily Simpson en Rob Hobson. Een uitgebreide recensie van dit kookboek stond woensdag in de bijlage Leven.

benodigdheden

3 geschilde, in blokjes van 2,5 cm gesneden zoete aardappels

1 el olijfolie, plus extra om te besprenkelen

1 takje verse rozemarijn

halve rode ui, in ringen

1 teen knoflook, gehakt

6 eieren

1 dl rijstmelk

handje pompoenpitten

zout en peper

ovenvaste pan

bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Leg de blokjes zoete aardappel in één laag op een bakplaat en besprenkel ze met een beetje olijfolie. Verwijder de blaadjes van het rozem …
Dit is 27% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief