Koken: Fris gestoofde worteltjes

Koken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Het citroensap en de appelsap geven een fris accent aan dit recept. En worteltjes op frisse, zomerse wijze klaargemaakt: dat past wel bij dit warme weer!

benodigdheden (2 pers.)

400 gram bospeen

1 appel

1 el citroensap

1 dl appelsap

1 el vloeibare margarine

bereiding

Schrap de worteltjes en halveer de dikke stukken.

Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.

Doe de worteltjes met de blokjes appel, het citroen- en appelsap en de boter in een pan en doe er een sluitend deksel op.

Stoof de worteltjes op klein vuur in ca. 20 minuten gaar.

Menusuggestie:

Lekker met gebakken tartaar en aardappelen. Hiervoor heb je nodig:

2 tartaartjes,

2 eetlepels vloeibare margarine,

6 kleine aardappelen. & …
Dit is 65% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief