Koken: Bietenrisotto met geitenkaas en rucola

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: bietenrisotto met geitenkaas en rucola.

Dit is een prachtig kleurrijk gerecht om lekker op een zomerse dag in je tuin te serveren. Een romige maar toch frisse risotto met lekker veel groente. Echt mijn favoriet op zo’n warme dag als vandaag! En hij is het allerlekkerst met een goed koud glas witte wijn. Genieten!

benodigdheden:

1 ui

2 tenen knoflook

1 el roze peperbes

1 el roomboter

400 g risottorijst

4 rode rauwe bieten

300 g geitenkaas met korst

50 g pompoenpitten

50 g notenmix

100 ml witte wijn

300 ml bietensap

400 ml bouillon

2 el honing

zonnebloemolie

2 el frambozenazijn

50 g Parmezaanse kaas

75 g rucola

bere …
Dit is 17% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief