Kerstmenu: vijfde gang

|beeld Wilma Breunissen Koken
|beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) bedacht een crisisbestendig kerstmenu. Het dessert: trifle van Griekse yoghurt met kaneelpeertjes, granaatappel, gezouten hazelnoot, witte chocolade en citruskletskop.

Het dessert is altijd een feestelijke afsluiter van het diner. Daarom vind ik het belangrijk dat het er mooi en kleurrijk uitziet en bovendien heerlijk smaakt. Met deze trifle behaalt u dat effect heel gemakkelijk, bovendien kunt u eindeloos variëren met de ingrediënten. Ik heb nu gekozen voor peertjes en granaatappel, maar in de zomer kunt u deze vervangen door bijvoorbeeld heerlijk rood fruit of bosvruchten. Benodigdheden (voor 8 personen) 600 g Griekse yoghurt 400 ml slagroom, ongezoet 1 vanillestokje 4 stevige handperen 150 g hazelnoot, gezouten 150 g witte cho …
Dit is 13% van het artikel.

Wil je doorlezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?