Kerstmenu: vierde gang

|beeld Wilma Breunissen Koken
|beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) bedacht een crisisbestendig kerstmenu. Deze week buikspek gelakt met honing en mosterd en aardappelpuree met gepofte knoflook.

Als vierde gerecht presenteer ik het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Een heerlijk stuk gebraden varkensbuikspek. Een prachtig stuk vlees waar u heel veel mogelijkheden mee heeft en dat erg prettig geprijsd is. Misschien kiest u tegenwoordig niet zo vaak meer voor varkensvlees omdat er veel negatieve verhalen over bestaan; het zou vol zitten met verkeerde vetten en schadelijke hormonen. Zelf vind ik varkensvlees heerlijk, maar ik kies wel voor goede kwaliteit. Haal uw vlees bij een goede (eventueel biologische) slager en u weet zeker dat u een kwalitatief mooi stukje vlees heeft dat ook v …
Dit is 12% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?