Meld je aan en bekijk tot eind mei gratis deze nieuwe site

Kerstmenu: tweede gang

beeld Wilma Breunissen Koken
beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) heeft een crisisbestendig kerstmenu samengesteld. Vorige week het voorgerecht, vandaag de tweede gang: dubbel getrokken ossenstaartbouillon.

Het tweede gerecht van mijn kerstmenu is een tijdrovend klusje. Maar laat het u alstublieft niet afschrikken want het is echt de moeite waard! Het vergt veel tijd, maar niet veel werk. U kunt het de hele dag rustig laten pruttelen. Deze dubbel getrokken bouillon is een echte klassieker. Mijn oma maakte hem al. Benodigdheden (voor 8 personen) 3 kg ossenstaart, in stukken 4 grote winterpenen + 1 voor garnituur 2 grote preien + 1 voor garnituur 1 bleekselderij, 1 stronk voor garnituur 1 knolselderij 8 middelgrote uien 8 takjes tijm 18 takjes platte peterselie 6 b …
Dit is 12% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door