Kerstmenu: Rol gemaakt van gerookte zalm

Rol gemaakt van gerookte zalm metkomkommer, biet en mascarpone. |beeld Dick Vos Koken
Rol gemaakt van gerookte zalm metkomkommer, biet en mascarpone. |beeld Dick Vos

Koks Estee Strooker en Jan ter Harmsel bedachten samen een kerstmenu. Vanaf deze week tot aan Kerst iedere vrijdag een recept. Deze week het voorgerecht: Rol gemaakt van gerookte zalm met komkommer, biet en mascarpone.

Het voorgerecht van ons Kerstmenu kun je van tevoren klaarmaken. Dus geen stress meer op de avond zelf! Ingrediënten (6-8 personen): 200 g mascarpone 1 citroen 1 teentje knoflook bosje dille en bosje bieslook 3 grote bieten* 1 komkommer 1 pakje wasabinootjes** 1 tube wasabi** 3 el mayonaise 2 el volle yoghurt 350 g zalm Bereiding: Mascarponecrème: Schep de mascarpone in een grote mengkom. Pers sap van een citroen en voeg dit toe aan de mascarpone. Bewaar de uitgeperste citroenen voor later. Plet een knoflookteentje en hak deze fijn. Voeg d …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?