Kerstmenu: Het toetje tiramisu

Het toetje: tiramisu. |beeld Dick Vos Koken
Het toetje: tiramisu. |beeld Dick Vos

Koks Estee Strooker en Jan ter Harmsel bedachten samen een kerstmenu. Deze week het toetje: tiramisu.

Het toetje bij een kerstdiner moet natuurlijks iets heerlijks zijn. Bij dit nagerecht houd ik geen rekening met mensen die aan de lijn doen: we maken heerlijke tiramisu. De tiramisu is hoogstpersoonlijk goedgekeurd door mijn bejaarde buurvrouw en haar vriendin. Ook de fotograaf heeft een hapje mee kunnen eten. Ik had zon schaal tiramisu als in onderstaand recept gemaakt en ik kan u verzekeren dat je daar met zeker zes tot acht grote eters van kunt eten zeker als er al een flinke kerstdis in de magen van uw gasten zit. Ook ik, als ambitieuze eter, had toch overschat hoeveel tiramisu …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?