In de keuken: Zoete taartjes bakken

Koek uit de koelkast. |beeld uit besproken boek Koken
Koek uit de koelkast. |beeld uit besproken boek

Taarten maken in. Wat begon met cupcakes is inmiddels uitgegroeid tot zelfgemaakte taarten voor elke gelegenheid met fondant, marsepein, glazuur, bakkersroom en suikerfiguurtjes.

Vroeger moest je zoeken naar ingrediënten voor je bakhobby. Tegenwoordig zijn ze overal te koop. En er zijn zelfs heuse winkeltjes die alleen gevuld zijn met chocolade, bakblikken en bakingrediënten. Voor alle bak- en zoetigheidliefhebbers is Boutique Baking een boek om je vingers bij af te likken. Het boek ziet er net zo zoet uit als de recepten die erin staan. De Britse Peggy Porschen schreef het en uitgever Terra deed geen moeite een Nederlanse titel te bedenken. Porschen bakte taarten op bestelling, maar haar grote droom was een eigen winkel. Die heeft ze sinds twee jaar in Londe …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?