In de keuken: The real meal revolutie

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

De Real Meal Revolutie. Echt eten voor een gezonder, energieker leven. Dat klinkt veelbelovend.

Hoe gaan we dat doen, echt eten? Vooral door koolhydraten te mijden, zo blijkt uit de uitgebreide introductie. ‘Als we willen weten welk voedsel het beste is voor moderne mensen, moeten we goed kijken naar wat onze voorouders aten voordat in het recente verleden een radicale omslag in onze eetgewoonten plaatsvond’, lees ik in de inleiding. Ik ben benieuwd. Het boek blijkt gebaseerd op de principes van Banting, een begrafenisondernemer uit de 19e eeuw, die veel afviel door op advies van zijn arts koolhydraten te mijden. Toch gaat het nu niet meer om een dieet, maar om ‘ee …
Dit is 15% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief