In de keuken: tagliatelle met prosciutto

Koken
beeld Sven Benjamins
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Niet meer dan vijf ingrediënten heb je nodig als je met de recepten van Nina de Bruijn en Elise Gruppen aan de slag gaat. En dat is best prettig, op doordeweekse dagen.

Na een lange werkdag is het fijn als je avondmaaltijd een beetje snel op tafel staat. Geen gepruts met moeilijke recepten, maar een gemakkelijk gerecht waarvoor je niet lang naar ingrediënten hebt hoeven zoeken.

Aan het Chickslovefood – Het Daily Dinner-kookboek van Nina de Bruijn en Elise Gruppen heb je dan een handige inspiratiebron. Het boek bevat honderd recepten voor avondmaaltijden, die dus eenvoudig te maken zijn.

De Bruijn en Gruppen begonnen een paar jaar geleden tijdens hun studie een weblog over eten en koken. Ze woonden in die tijd bij elkaar en vonden het leuk hun kookkunsten t …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?