In de keuken: Studentenkost

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Stel, je bent in september gaan studeren en op kamers gegaan. Wat ga je dan op tafel zetten? Het kookboek Studentenkost speelt in op de groep jongeren die net op zichzelf is gaan wonen en weinig te besteden heeft.

Voor studenten zijn een paar dingen belangrijk, veronderstellen de auteurs Mélanie Martin en Emanuela Cino: hun maaltijden moeten niet te duur zijn, niet te ingewikkeld, niet te ongezond en ook nog een beetje lekker. Bijkomend voordeel van eenvoudige maaltijden is de beperkte afwas na afloop.

categorieën

Het boek heeft recepten in een aantal categorieën: vlug ontbijt, laat ontbijt, dagelijkse kost, hapjes met vrienden en desserts. Elk recept bevat drie basisingrediënten, die elk door een plaatje boven het recept te zien zijn. Dat geeft een snel beeld bij het doorbladeren. Boven op die drie …
Dit is 17% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief