In de keuken: mozzarella met aardbeien en venkelzaad

Koken
beeld Serge Philippi
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Kookboekauteur en foodstyliste Janneke Philippi laat zien dat een salade meer kan zijn dan wat groene blaadjes met een dressing.

Eigenlijk ben ik niet zo dol op salade. Koude groene blaadjes sla, een gekookt eitje en wat tomaten; heel gezond, maar best wel saai. Vooral als je het iedere dag eet – omdat het van je (koolhydraatarme) dieet ‘moet’. Op een gegeven moment snak je dan toch naar een warme maaltijd.

Toch kan een salade veel meer zijn dan de standaard groeneblaadjesvariant. Dat laat

kookboekauteur en foodstyliste Janneke Philippi zien in haar nieuwe boek Salade.

Philippi heeft een maandelijkse rubriek in het culinaire tijdschrift delicious. Ze werkt samen met haar man Serge; zij schrijft de recepten, hij fot …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?