In de keuken: Leven bij seizoenen is best leuk

Een citroen-meringuetaart met een hele scheut van Italiës heerlijke citroenlikeur limoncello. Verschrikkelijk lekker, en heus wel winters.

Zoete en hartige taarten voor ieder seizoen wil Ashley English bieden in de zomer bakt ze met aardbeien en frambozen, in de herfst met bramen en in de winter een appeltaart met zachte, kruidige vulling. Leven bij de seizoenen is in 2014 allang niet meer iets van al te groene geitenwollensokkenconsumenten. Niet alleen zijn groente en fruit van het seizoen veel lekkerder dan groen geoogste mangos en met ethyleengas afgerijpte tomaten, ook is eten met de seizoenen veel milieuvriendelijker: eet je (waterige) aardbeien met Kerst, dan komen die meestal van ver. Toch kun je best in de winter …
Dit is 13% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief