In de keuken: Koken voor de feestdagen

Beef Wellington. |beeld Nederlands Dagblad Koken
Beef Wellington. |beeld Nederlands Dagblad

Koken met de feestdagen is voor de één een uitdaging, voor de ander een bezoeking. Last van kookstress? Kies gerechten waarvan een deel al eerder gemaakt kan worden.

Ik ga voor een viergangendiner en doe vooraf wat voorbereidend werk. Ik maak gebruik van twee kookboeken, Feest! en het Winterkookboek. Feest! is een boek van Blond Amsterdam. Hierin staan de bekende plaatjes van bakkende vrouwen met blond haar en blozende wangetjes. De recepten in het Winterkookboek zijn gekookt op de televisiezender 24Kitchen en in het boek staan dan ook de bekende gezichten van bijvoorbeeld Rudolph van Veen en Roberta Pagnier. De gebruiksaanwijzingen in beide boeken zijn nauwelijks voorzien van foto's. Dat heeft voor- en nadelen. Je kunt niet vergelijken of het resul …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?