In de keuken: gevulde biet met geitenkaas

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Meerdere gangen, veel gasten, een bovengemiddeld verlangen naar gezelligheid: het kerstdiner kent vaak hoge verwachtingen. Yvette van Boven laat in Home Sweet Home XMAS zien hoe je de rust bewaart. ‘Kalkoen wordt al snel droog, ga liever voor parelhoen.’
‘Voor Sophie’, staat er op het oranje voorblad van het nieuwste kookboek van Yvette van Boven. Sophie is het zusje van de bekende kok en tv-presentatrice. Ze brachten het eerste deel van hun jeugd door in Ierland. Daar leerden de meisjes Van Boven koken met pure ingrediënten. Gevormd door die herinneringen schreef Yvette een boek vol Iers comfortfood: Home Sweet Home. Al snel ontdekte de kok dat er wel heel veel recepten voor de feestdagen ontstonden. In het voorwoord beschrijft ze: ‘Het kersthoofdstuk groeide zomaar uit tot een heel boek op zichzelf.’ En dat boek ligt nu in de winkel: Home Sw …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?