In de keuken: Gegrild & geroosterd: Alles kan op de barbecue

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog. Nog even en het is weer barbeque-weer. Tot die tijd kun je ook heerlijk grillen en roosteren in de oven, met een grillpan, of een tafelgrill.

Gegrild & geroosterd is gemaakt door drie vrouwen. Want grillen hoeft geen mannenhobby te zijn. En grillen en roosteren kan ook zonder vlees. Eigenlijk kan alles op de BBQ.

Voor het boek verzamelde Marjolijn Rosendaal honderd recepten. Rosendaal is vooral bekend van haar blogs op missmarmelade.nl. Ze noemt zich miss Marmelade omdat ze na het vinden van een oud boek over jam in de ban van jams en marmelade kwam. Op haar site vind je recepten, die zij zelf ‘haut confiture’ noemt.

Gegrild & geroosterd begint met tips en tricks over BBQ’en en grillen. Ben je vergeten aanm …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?