In de keuken: Gebakken wit goud

Een quiche met witte asperges kun je alleen maar nú eten. De winkels liggen vol met de witte stengels. Aan de slag met het boek Hartig gebakken van de Vlaamse culinaire schrijfster Livia Claessen.

Livia Claessen laat zien dat onder hartig gebak veel te noemen valt, zoals pizzas, paprikakoekjes, garnalenhapjes, focaccia en tortillas. Om van je gebak een echte maaltijd te maken, geeft ze ook recepten voor bijgerechten en salades. Mijn oog valt onmiddellijk op het recept quiche met witte asperges . Hartige taarten en quiches maak ik vaker en ik maak meestal dankbaar gebruik van bladerdeeg of kant-en-klaar deeg voor hartige taart. Maar met het boek Hartig gebakken kom je daar niet mee weg. De basis voor alle gebak is een zelfgemaakt deeg en Livia Claessen geeft daarom een uitgebreide …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?