In de keuken: Creatief met energierepen

Een kostbare aangelegenheid, die natuurwinkels. E-nummervrije eters kunnen gelukkig ook bij de Aldi terecht.

Het idee dat gezond eten erg duur is, blijft hardnekkig. Maar wie een beetje oplet, kan met de tips en trucs van voedingsdeskundige Heleen Quantrill-Korf gezond eten zonder failliet te gaan. Een paar jaar geleden stapte ze zelf van de E-nummers en suiker af. Sindsdien heeft ze meer energie en verdwenen vage klachten als sneeuw voor de zon. keuzes Eerder schreef ze het receptenboek Eet goed voel je goed. Nu is er deel 2, voor elk budget. Heleen Quantrill stuurt lezers niet alleen naar prijzige natuurwinkels, maar ook naar de Aldi. Al beseft ze dat het zelfs dan niet makkelijk is de ui …
Dit is 12% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief