In de keuken: Baksels van een Italiaanse televisiekok

Focaccia met mozzarella en spinazie, broodbolletjes met gorgonzola of rijstgebak met limoncello. Gino dAcampo leert hoe je een typisch Italiaans brood, gebakje of ovenschotel maakt.

De Italiaanse bakker thuis luidt de titel van het nieuwe boek van Gino dAcampo. Het boek bevat een heleboel goede typisch Italiaanse bakrecepten. Allerlei soorten brood komen aan bod, evenals gebak, koekjes, pasta uit de oven en niet te vergeten: pizza. De recepten zijn laagdrempelig. Het motto van de auteur is: minimale moeite, maximale smaak. Dat zal drukke mensen aanspreken. DAcampo geeft goede tips. Zo krijg je bijvoorbeeld een stappenuitleg hoe je brooddeeg moet kneden. Het kneden moet gebeuren in een warme omgeving. Wrijf je handen vooraf in met wat olijfolie, dan blijft het deeg …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?