In de keuken: auberginecannelloni met ricotta

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zachte auberginerolletjes gevuld met spinazie en ricotta, overgoten met saus van tomatenblokjes. Dat wil je vaker op je bord hebben ... Een lekker recept, ook nog voedselzandloperproof, van Pauline Weuring, die van hobbykok uitgroeide tot fulltime blogger.

Haar blog was ik al een paar keer tegengekomen bij het zoeken naar recepten op Pinterest. Uitpaulineskeuken.nl viel op vanwege de toegankelijke gerechten, de aantrekkelijke vormgeving en de mooie foto’s. Onlangs verscheen haar tweede ‘papieren’ kookboek: Feel good food; Lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt.

Pauline Weuring begon haar blog als hobbykok, maar is nu fulltime met eten bezig. Dat ging eigenlijk vanzelf. Ze deed de hotelschool (waar ze echt leerde koken), studeerde marketing en maakte in een opwelling de domeinnaam uitpaulineskeuken.nl aan.

Na een paar jaar over e …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?