Iedereen aan het gebak

Nederlanders zijn dol op bakken de laatste tijd. Cupcakewinkels schieten als paddestoelen uit de grond. Macarons en cakepops zijn trendy en op televisie kijken we naar programmas als Heel Holland Bakt (Ned. 2) of Rudolphs Bakery (24Kitchen).

Niet gek dus dat er ook bakboeken worden uitgegeven. Onlangs verschenen er twee boeken vol recepten voor gebakjes en taarten: Delicious. Hét Bakboek en Bakken voor elke gelegenheid. In het eerstgenoemde boek staan vooral recepten die de afgelopen jaren in het tijdschrift Delicious hebben gestaan. Het boek is wat compacter dan het boek Bakken voor elke gelegenheid maar biedt volop variatie aan recepten. Je hebt de keuze uit 132 soorten gebak. Bovendien krijg je er ook nog veel basisinformatie bij, welke keukengereedschappen handig zijn en basisrecepten voor custard, vanille roomijs en c …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?