Gevulde eendenborst met vijg, cranberry en gekonfijte eendenbout

Masterchef Estée Strooker. |beeld Wilma Breunissen Koken
Masterchef Estée Strooker. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estée Strooker (23) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: gevulde eendenborst met vijg, cranberry en gekonfijte eendenbout.

Ook al duurt het nog even, voor je het weet staat Kerst weer voor de deur. En heb jij er al over nagedacht wat het dit jaar moet worden? Een lopend buffet, vijfgangendiner of misschien wel een winterbarbecue? Het wordt weer de hoogste tijd om je eerste ideeën erop los te laten. Stress met Kerst is namelijk not done. Doe dit je familie maar vooral jezelf niet aan. Een goede tip is daarom om je recept alvast een keer uit te proberen. Daarom nu een heerlijk recept voor de feestdagen om al lekker te oefenen. benodigdheden (4 personen): 6 el grof zeezout 4 eendenbouten 1/2 el je …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?