Geitenkaaspakketjes met uien-peerchutney en spinazie

Estee Strooker. |beeld Wilma Breunissen Koken
Estee Strooker. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: geitenkaaspakketjes uit de oven met uien-peerchutney en spinazie.

Deze heerlijke vegetarische pakketjes zijn ideaal om te maken als snack tussendoor of als borrelhapje op een feestje. Het fijne van de pakketjes is dat je ze heel goed een dag van tevoren kunt maken. Je hoeft ze alleen even op te warmen in de oven, net als een kaas- of saucijzenbroodje! Dus ook ideaal als je laat thuiskomt van je werk. Maak er een lekkere salade bij en je hebt een voedzame maaltijd. ingrediënten (voor vier personen): 8 plakken bladerdeeg (uit diepvries) 3 rode uien 2 handperen 30 gram roomboter 4 el honing 4 el frambozenazijn 400 g spinazie 1 …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?