Een zomers visgerecht: kabeljauw met ratatouille

beeld Wilma Breunissen Koken
beeld Wilma Breunissen
Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan een heerlijk zomers visgerecht: kabeljauw met ratatouille van tomaat, courgette en lente-ui geserveerd met rijst.
De beste ideeën voor een goede maaltijd op doe je soms op als je zelf lekker zit te eten in een restaurant. Ik at een heerlijke rode mul met een ratatouille in het visrestaurant Viszooi in Den Haag. Het gerecht smaakte erg goed. Een gerecht met rode mul is een wat luxere variant van het visgerecht dat ik nu ga maken. Bovendien is de kabeljauw ook makkelijker te krijgen, het ligt zelfs in het vriesvak van uw supermarkt als u niet naar de visboer wilt gaan. Wilt u nog goedkoper eten, dan kunt u natuurlijk ook pangasiusfilet of andere witvis kopen. Met een paar simpele ingrediënten kun je …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?