De oosterse keuken in hapklare brokjes

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Aziatisch koken zonder pakjes is helemaal niet zo ingewikkeld. Oké, je moet in de buurt een goede toko vinden en één keer een reeks ingrediënten inslaan. Maar als chef-kok Julius Jaspers je daarna aan zijn reusachtige hand meeneemt, komt het best goed.
Geen grote maaltijden, maar overzichtelijke kleine hapjes. Gemakkelijk om te bereiden, leuk om neer te zetten op tafel en lekker om te delen met familie of vrienden. Chef-kok Julius Jaspers schreef met Oriental Streetfood alweer zijn twaalfde boek. De grote vriendelijke reus, die bekend is van tv-programma’s als RTL’s Topchef, neemt je mee langs de eettentjes in Vietnam, China, Indonesië, Thailand en de Filipijnen. Je leert van alles over soepjes, spiesjes, loempiaatjes, kippenboutjes, gestoomde broodjes, stoofpotjes en vleesrolletjes. En sympathiek: daarbij gaat het Jaspers niet om de authent …
Dit is 14% van het artikel.
Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?