Bij elk ingrediënt een passend wijntje

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zorg dat alle attributen klaarstaan, zet de juiste ingrediënten neer en ga aan de slag. Kort gezegd, smart cooking. Topchef Julius Jaspers is er gek op.

Niet in de laatste plaats houdt Jaspers van smart cooking om klaar te zijn als de gasten komen, zodat je als gastheer ook aan tafel kunt zitten. Jaspers is bekend van het RTL-programma Topchef, waarin hij samen met Robert Kranenborg op zoek ging naar nieuw talent.

Jaspers opende een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam en gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Nu geeft hij vooral anderen adviezen en schrijft hij kookboeken.

In het jongste exemplaar steekt hij vertrouwde smaken in oude én nieuwe gerechten. Het boek is opgebouwd rond zeventien ingrediënten …
Dit is 14% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief