PROTESTANTSE KERK

Beroepen te Amstelveen-Buitenveldert (geestelijke verzorging  VU medisch centrum): mw. C.B. Spronk te s-Gravenhage-Oost (geestelijke verzorging Westeinde z.h.), die dit beroep heeft aangenomen; te Kootwijk/Kootwijkerbroek (hervormd) en te Lienden (hervormd): J. Prins te Randwijk (hervormd).
Aangenomen als geestelijk verzorger bij de Krijgsmacht: P. van der Waal te s-Hertogenbosch; naar s-Gravenpolder/Baarland:
D. Westerneng te Vorden.
Ds. P. van Dijk overledenBEST Emeritus predikant ds. P. van Dijk is zaterdag 1 september op de leeftijd van 71 jaar overleden. Pieter van Dijk werd geboren op 13 oktober 1935 te Kampen. Hij studeerde theologie te Kampen en deed zijn doctoraal examen agogie te Tilburg. In 1964 werd hij gereformeerd predikant te Creil-Espel. In 1968 ging ds. Van Dijk naar Bergen op Zoom/Oud-Vossem, vervolgens stond hij te Bergen op Zoom (1971). In 1978 werd hij benoemd tot gemeenteconsulent voor de Gereformeerde Kerken in Noord-brabant en Limburg. Ds. Van dijk ging in 1997 met emeritaat. Ds. P. Landweer …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?