Evangelische en reformatorische christenen vinden elkaar rond Nashvilleverklaring

<p>Op een studiedag van de ondertekenaars van de Nederlandse Nashvilleverklaring, in conferentiecentrum De Aker in Putten, kwamen donderdag zo’n 320 bezoekers af.</p> Geloof

Op een studiedag van de ondertekenaars van de Nederlandse Nashvilleverklaring, in conferentiecentrum De Aker in Putten, kwamen donderdag zo’n 320 bezoekers af.

| beeld Jaco Klamer
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

… Evangelische en reformatorische christenen vinden elkaar rond de Nashvilleverklaring. … De politiebewaking van de studiedag bleek onnodig.

Putten

De westerse bevolking wordt geïndoctrineerd door de homobeweging, klinkt het op de studiedag over de Nashvilleverklaring. Die beweging ondermijnt de samenleving met als fundament het huwelijk tussen één man en één vrouw met een boel kinderen. Dat wereldbeeld schetst de protestantse dominee Maarten Klaassen, een van de initiatiefnemers van de Nashvilleverklaring.

Dat document, waarin homoseksualiteit en transgenderisme worden afgekeurd, zorgde in januari voor veel ophef in de samenleving. Het van oorsprong Amerikaanse stuk werd vertaald met het oog op dez …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?