Wolf valt kind aan

Een opgezette wolf in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten tijdens een persconferentie in 2013 over de wolf die dood werd aangetroffen bij Luttelgeest. Uit onderzoek is geconcludeerd dat het dood aangetroffen dier vrijwel zeker vanuit Oost-Tsjechie, Zuid-Polen of Slowakije naar Nederland is getrokken. Geen
Een opgezette wolf in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten tijdens een persconferentie in 2013 over de wolf die dood werd aangetroffen bij Luttelgeest. Uit onderzoek is geconcludeerd dat het dood aangetroffen dier vrijwel zeker vanuit Oost-Tsjechie, Zuid-Polen of Slowakije naar Nederland is getrokken. | beeld anp / Lex van Lieshout
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
De wolf laat zich vaker zien in Europa, ook in Nederland. Is dat niet gevaarlijk? In Israël zijn drie kinderen aangevallen door een wolf. Dat gebeurt toch maar.

Oog in oog komen te staan met een wolf, en dan niet in de dierentuin, maar in het wild. Voor de een is het een schrikbeeld, voor de ander een droomwens. De kans wordt wel groter.

Zit je lekker in je tentje met je kinderen, komt er opeens een wolf binnenwandelen. Het overkwam Shilhav ben-David uit Ramat Hasharon, toen ze in mei met familieleden kampeerde in de woestijn van Judea. Het gebied is populair bij toeristen, vanwege het nabijgelegen historische fort Masada en het natuurpark in de oase Ein Gedi.

Shilhav ben-David zal het bezoek van de wolf aan haar tent niet licht vergeten. Haar eer …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?