Foto's van langdurig vermiste personen op tassen van maaltijdbezorgers

Een maand lang rijden maaltijdbezorgers van Deliveroo in Amsterdam, Den Haag, Breda en Nijmegen rond met foto’s van vermisten op hun bezorgtassen. De politie hoopt dat dit tips oplevert over langdurig vermiste personen. Economie
Een maand lang rijden maaltijdbezorgers van Deliveroo in Amsterdam, Den Haag, Breda en Nijmegen rond met foto’s van vermisten op hun bezorgtassen. De politie hoopt dat dit tips oplevert over langdurig vermiste personen. | beeld anp / Bas Czerwinski
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
In vier Nederlandse steden rijden bezorgers van maaltijddienst Deliveroo sinds dinsdag rond met foto’s van vermiste mensen op hun tas. Bij een soortgelijke campagne werden in het Verenigd Koninkrijk drie vermiste mensen teruggevonden.

Amsterdam

Een maand lang zullen ongeveer honderd bezorgers in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen en Breda rondrijden met een vermissingsposter op hun bezorgtas. Met de campagne ‘Ride to Find’ hoopt de politie, die het initiatief samen met Deliveroo uitvoert, tips binnen te krijgen over langdurig vermiste personen.

In het Verenigd Koninkrijk werden vorig jaar op dezelfde manier drie vermiste personen levend teruggevonden. In België, waar het initiatief begin dit jaar werd uitgevoerd, leidde de actie niet tot doorslaggevende tips.

vijf zaken

In totaal zullen de bezorgers aandacht vragen voor vij …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?