Crisis biedt kansen op de vastgoedmarkt, ook in Venezuela

<p>Het was chaos in Venezuela: de bevolking eist massaal het aftreden van president Nicolás Maduro. Maar daardoor <span>zijn de woningen in Venezuela spotgoedkoop.</span></p> Buitenland

Het was chaos in Venezuela: de bevolking eist massaal het aftreden van president Nicolás Maduro. Maar daardoor zijn de woningen in Venezuela spotgoedkoop.

| beeld epa
Door de politieke chaos en de vluchtelingenstromen naar het buitenland zijn de woningen in Venezuela spotgoedkoop. Wie nu toeslaat op de vastgoedmarkt, kan straks spekkoper zijn.

Caracas

Hassan Al Ankouchi kijkt uit het raam van de auto. ‘Ik weet niet meer precies waar het is’, mompelt hij. ‘Maar deze wijk komt me niet bekend voor.’ De Nederlandse ondernemer is in Caracas op zoek naar een appartement dat hij vorige week heeft gekocht. Zijn chauffeur heeft een verkeerde afslag genomen waardoor ze in een gevaarlijke sloppenwijk zijn beland. ‘Volgens mij is het daar’, zegt de 20-jarige Al Ankouchi. Hij wijst op een modern appartementencomplex op een heuvel in de verte.

Er heerst chaos in Venezuela. De bevolking eist massaal het aftreden van president Nicolás Maduro, ord …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?