Thrillers over geestelijke strijd

Boeken
beeld nd
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Er is meer tussen hemel en aarde. Daarover gaan de thrillers Wat je niet ziet en De bezetene. Zelfmoorden, geketende mensen en demonen. Dat is zo’n beetje de wereld waarin de christelijke auteur Laura Gallier je meesleept in Wat je niet ziet. Het boek mag met recht een thriller genoemd worden. En dan De bezetene: Een superbaan, een prachtige vrouw, een design appartement in New York en geld als water. Trevor Black, strafrechtadvocaat op Broadway, heeft geen beroerd leven. Dat komt volledig op zijn kop te staan als hij moordenaar Dunning Kamera moet verdedigen.

Owen Edmonds is een achttienjarige jongen en zit in het laatste jaar van high school. Hij wil graag arts worden en studeert daar flink voor. Hij woont bij zijn alcoholistische moeder.

Er is iets bijzonders aan de hand met Mason High, Owens school. Elf leerlingen hebben al zelfmoord gepleegd in korte tijd en dat aantal blijft toenemen. Owens soort-van-vriendinnetje Jess is ook allesbehalve vrolijk en hij maakt zich zorgen om haar. Dan ontmoet Owen op een dag in het bos – waarvan hij zelf de eigenaar is – een oude man in een overall met een cowboyhoed. Het lijkt erop dat de man meer …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?