Man schiet zichzelf in gezicht


HEUKELUM - Een 43-jarige man uit het Gelderse Vuren heeft zichzelf in de nacht van dinsdag op woensdag met een jachtgeweer in het gezicht geschoten. Dat is donderdag gebleken, toen de politie hem in het ziekenhuis kon verhoren, aldus een woordvoerder vrijdag. De man werd zwaargewond langs een dijk in Heukelum gevonden. Hij had ernstige verwondingen in het gezicht en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Donderdag verklaarde de Vurenaar dat hij wilde gaan jagen. Toen hij zijn geweer van de achterbank van zijn auto pakte, heeft hij de trekker aangeraakt en zo zichzelf in het gezicht geschoten.

Dat is donderdag gebleken, toen de politie hem in het ziekenhuis kon verhoren, aldus een woordvoerder vrijdag. De man werd zwaargewond langs een dijk in Heukelum gevonden. Hij had ernstige verwondingen in het gezicht en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Donderdag verklaarde de Vurenaar dat hij wilde gaan jagen. Toen hij zijn geweer van de achterbank van zijn auto pakte, heeft hij de trekker aangeraakt en zo zichzelf in het gezicht geschoten.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?