Arrestaties na zware mishandeling Utrecht

UTRECHT - Zes jongens hebben zich donderdagavond bij de Utrechtse politie gemeld in verband met de zware mishandeling van een 19-jarige Utrechter in de nacht van woensdag op donderdag. Ze zijn aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit, maakte ze vrijdag bekend. De aangehouden jongens zijn tussen de 16 en 20 jaar oud en komen uit Doetinchem, Gaanderen en Laag Keppel. Een getuige had gemeld dat een van de daders een blauw polsbandje van de Utrechtse studenten-introductiedagen droeg.Of de aangehouden jongens aankomende studenten zijn, zegt de politie niet te weten. De toestand van het slachtoffer, dat na de mishandeling in kritieke toestand in een ziekenhuis was opgenomen, is volgens de politie licht verbeterd.

De aangehouden jongens zijn tussen de 16 en 20 jaar oud en komen uit Doetinchem, Gaanderen en Laag Keppel. Een getuige had gemeld dat een van de daders een blauw polsbandje van de Utrechtse studenten-introductiedagen droeg.Of de aangehouden jongens aankomende studenten zijn, zegt de politie niet te weten.

De toestand van het slachtoffer, dat na de mishandeling in kritieke toestand in een ziekenhuis was opgenomen, is volgens de politie licht verbeterd.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?