Varia
06.00 Mediashop 07.30 Online Gespot 08.00 Tommy Teleshopping 10.00 Mediashop 10.35 Tommy Teleshopping 11.00 Mediashop 14.20 Tommy Teleshopping 16.10 Dr. Phil 17.01 112 Vandaag 17.30 US Kitchen Nightmares
maandag 31 mei 2021 om 03:00

18.30 De Alarmcentrale: Pech Onderweg 19.30 Ambulance 20.30 Ewout aan de Grens 21.30 112 Vandaag 22.00 De Alarmcentrale: Pech Onderweg 23.00 24 Uur In A&E

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Letse buitenlandminister treedt af om schandaal met privévluchten

De Letse buitenlandminister Krisjanis Karins treedt af, melden Letse media. Hij wordt al maanden geplaagd door een schandaal rond het gebruik van privévluchten in zijn tijd als premier en vorige week kondigde het Openbaar Ministerie aan dat het een onderzoek opent naar mogelijk..

Afbeelding

Poetin belt met Afrikaanse leiders om banden aan te halen

De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag telefonisch overlegd met zijn Zuid-Afrikaanse collega Cyril Ramaphosa. Eerder deze week telefoneerde hij al met leiders van Mali, Niger en Congo.

Afbeelding

ILT gaat misbruik slots Schiphol door privéjets tegen

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) begint vanaf zondag met het controleren van onder meer privévliegtuigen op Schiphol om te zien of ze misbruik maken van toegewezen start- en landingsrechten, zogeheten slots.

Afbeelding

COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Inwoners van Albergen pogen met een rechtszaak de komst van een 'asielhotel' in het dorp te voorkomen. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft echter haast met opening van het asielzoekerscentrum.

Afbeelding

Ministers noemen geen namen politici over Russische inmenging

De demissionaire ministers Hugo de Jonge (Binnenlandse Zaken) en Kajsa Ollongren (Defensie) willen geen namen delen van politici die mogelijk geld hebben gekregen van Rusland. Ze bleven desgevraagd op de vlakte en zeiden dat dit bij de geheime diensten AIVD en MIVD ligt.

Afbeelding

Meer 'aardbevingsgeletterdheid' nodig om Groningse jeugd te helpen

De 'aardbevingsgeletterdheid' van volwassenen die werken met kinderen en jongeren uit het gaswinningsgebied in Groningen moet omhoog. Ze moeten beter beseffen wat de gevolgen zijn van de problemen door de gaswinning om de jeugd die daarmee te maken heeft gehad beter te begrijpe..