TMG: geen verkoop internetactiviteiten

(Novum) - De Telegraaf Media Groep (TMG) heeft geen plannen om diverse internetactiviteiten af te stoten. Dat zei bestuursvoorzitter Geert-Jan van der Snoek donderdag op de aandeelhoudersvergadering van het mediabedrijf.

Van der Snoek ging op verzoek van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) in op berichten dat TMG onlinetitels als Geenstijl, Jaap.nl en speurders.nl zou willen verkopen aan grootaandeelhouder Frank Botman. ,,Dat is totaal niet aan de orde, daar hebben we het niet over gehad en het klopt niet'', zei de topman daarover.

TMG maakte woensdag bekend samen met het investeringsfonds van Botman, Dasym, een fonds op te richten om te investeren in een platform voor internetactiviteiten. Beide partijen krijgen hierin een gelijke stem, aldus Van der Snoek. Over de concrete invulling van de plannen kon hij nog niets zeggen.

Ook over de invulling van de verdere toekomstscenario's voor TMG, en de maatregelen die daarbij horen, werden op de vergadering geen concrete uitspraken gedaan.

PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?