Gratis zonnebrandcrème bij concert Nijmegen

NIJMEGEN (Novum) - Concertorganisator Mojo deelt zaterdag bij een concert van Mumford and Sons in Nijmegen gratis zonnebrandcrème uit. De gemeente geeft flesjes water aan concertgangers die in de te verwachten files rond de stad komen te staan. Het kan zaterdag in Nijmegen rond de 37 graden worden, verwachten meteorologen.

Er komen naar schatting 50.000 mensen naar het concert in het Goffertpark. Die staan grotendeels op een weide zonder bomen. Mojo breidt het concertterrein wel uit, zodat mensen langs de randen in de schaduw van bomen kunnen gaan staan. Ook zullen er schaduwplekken worden gecreëerd.

Op het terrein worden veel extra watertappunten aangelegd. Bij wijze van uitzondering mogen de concertgangers een flesje water mee naar binnen nemen, zodat ze dit telkens opnieuw kunnen vullen. Mojo raadt aan het gebruik van alcohol en drugs te beperken.

De concertorganisator heeft ook voorbereidingen getroffen voor onweer dat mogelijk in de avond kan losbarsten. Op videoschermen zal naderend noodweer te zien zijn.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?