Opnieuw puntverlies voor Spakenburg

SPAKENBURG Met slechts twee punten uit de laatste vier duels moet de conclusie getrokken worden dat Spakenburg ook dit jaar geen hoofdrol zal vervullen in hoofdklasse B. De remise zaterdag tegen Hoek werd als nederlaag ontvangen.
Een inhaalwedstrijd met twee gezichten. Voor rust een weinig boeiende, zelfs saaie vertoning. Na de onderbreking twee ploegen die er een zeer aantrekkelijk schouwspel van maakten.
Spakenburg kwam twee keer op voorsprong, maar gaf dat uiteindelijk vrij simpel uit handen. ,,Eigenlijk hebben we verloren, stelde Assink na afloop. Hij was niet gelukkig met de gelijke stand na negentig minuten. ,,We toonden veel te weinig agressie. De oefenmeester uitte zelfs lichte kritiek over zijn spelersgroep in het algemeen ten overstaan van de pers. ,,De achterhoede is niet waterdicht en we missen voldoende scorend vermogen. Hij durft, maar ongelijk heeft hij niet. De achterstand op koploper en buurman IJsselmeervogels is al elf punten en normaliter niet meer te overbruggen. Opnieuw lij …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?