FC Utrecht wil Mohamed Ihattaren een nieuwe kans geven

Nieuws
Mohamed Ihattaren is nog geen 20 jaar, maar zijn mogelijke transfer naar FC Utrecht voelt bijna als een laatste kans.
Willem Vissers / vk
donderdag 13 januari 2022 om 21:18
Mohamed Ihattaren (rechts) in actie voor PSV tegen PAOK FC op 14 juli 2021.
Mohamed Ihattaren (rechts) in actie voor PSV tegen PAOK FC op 14 juli 2021. beeld anp / Jeroen Putmans

Utrecht

Woensdag, tegen de avond, plaatst de jonge, talentvolle voetballer Mohamed Ihattaren (19) voor het eerst in maanden een foto op Instagram. Over de atletiekbaan van het Olympisch Stadion in Amsterdam loopt hij in mistige miezerregen naar het veld, naast zijn persoonlijke trainer Gerald Vanenburg. ‘Training with Gerald Vanenburg simply the best, better than all the rest’, luidt het bijschrift.

Hij heeft werk te doen. Vanenburg, de oud-voetballer van 57 jaar, oogt fitter dan Ihattaren, de tiener die mogelijk voor anderhalf jaar bij FC Utrecht tekent, als huurling van Juventus. Al stellen club en zaakwaarnemer Ali Dursun dat Utrecht één van de kandidaten is. Zeker is dat de voetballer zijn loopbaan hervat, terwijl hij in april zijn laa..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Hoe krijg je jongeren na corona weer aan het sporten? Met een strandsfeertje en lekkere muziek

Nog lang niet iedereen die voor corona aan het sporten was, heeft de draad weer opgepakt. Vooral jongeren vinden de weg niet terug naar de sportclub. Handbalvereniging DSS in Heemskerk zoekt de oplossing in hippe beach-evenementen.

Afbeelding

Landskampioen Feyenoord viert uitbundig feest

Coach Arne Slot van voetbalclub Feyenoord houdt de kampioensschaal omhoog op het balkon van het stadhuis van Rotterdam. De club is zondag voor het eerst in zes jaar landskampioen geworden

Afbeelding

William Troost-Ekong: de man van de eerste internationale klimaatneutrale transfer

De voetbalwereld loopt bepaald niet voorop met vergroening. Verdediger William Troost-Ekong probeert zijn collega’s aan het denken te zetten. Hij maakte onlangs de allereerste internationale klimaatneutrale transfer.

Afbeelding

De kunst van het plassen op de fiets: door een broekspijp, laten lopen of dan toch maar liever in de berm

De Vuelta voor vrouwen werd beslist door een plaspauze. Hoe werkt dat eigenlijk, een sanitaire stop tijdens een wielerkoers? Voor mannen is het makkelijker dan voor vrouwen. Over gebruiken en ongeschreven regels.

Afbeelding

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner: 'Iedereen voelt dat het tijd is voor iets speciaals'

Verdediger Gernot Trauner (31), gespecialiseerd in het elimineren van spitsen, is ook bedreven in het kalm uitleggen waarom Feyenoord de aanstaande kampioen is, zonder dat woord te noemen.

Afbeelding

Ouderwets gymmen met volwassenen steeds populairder: 'Dit is veel leuker dan de sportschool'

Aan een touw slingeren of je tegenstander bekogelen met een trefbal: gymmen zoals op de basisschool wordt steeds populairder onder volwassenen. Ook in deze gymzaal in Amersfoort werken 'apenkooiliefhebbers' zich wekelijks in het zweet.