‘De pet is mijn vriend: hij zorgt voor leuke gesprekken’

Varia
Naam: Alon Iedema (25), werkt bij een groothandel en heeft eigen bouwbedrijf.
vrijdag 30 september 2022 om 04:25
Alon Idema, straatmode
Alon Idema, straatmode beeld Niek Stam

Draagt vandaag: Lichtblauwe polo, jeans, halfhoge witte sneakers en pet.

‘Ik kom net uit het ziekenhuis waar ik met mijn vrouw onze tweeling heb bezocht, die veel te vroeg geboren is - na 24,5 weken - en de eerste maanden in het ziekenhuis moet doorbrengen. Het is spannend geweest maar gelukkig gaat het nu goed met ze. 

Deze outfit past goed bij mij: ik voel me erg fijn in een blouse of polo zoals deze van Primark. De jeans zijn van Replay en deze pet is van de Action. Die pet die is mijn vriend. Hij staat me goed en ik draag hem bijna dagelijks. Ik krijg er ook vaak positieve reacties op en de pet levert leuke gesprekken op. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

In de mancave van Bert (69) wordt thee gedronken en zijn groenten en slakken het gespreksonderwerp

Bert de Ruiter (69) uit Bodegraven zit op een moestuincomplex met wel tachtig tuinen. 'Dan krijg je ongeveer 99 adviezen. Daar moet je dan maar uit halen waar je wat aan hebt.’

Afbeelding

Van bouwval tot sfeervolle villa: 'Dit is een heel tof huis als je van ruimte houdt'

Wat in 1910 werd gebouwd als oefenlokaal van ‘Zang-, muziek- en voordrachtvereeniging De Hoven’ in Zutphen is nu een woonhuis. Met hoge plafonds intact gelaten en het podium verhoogd tot vide.

Afbeelding

Tientallen grote tuinen gaan komende weken even open voor de sneeuwklokjes

Heb je behoefte aan een lichtpuntje, een klein voorproefje op de lente? Deze maand zijn er in het hele land sneeuwklokjesdagen. Ook in grote particuliere tuinen mag je komen kijken.

Afbeelding

Mariannes aquarium kost ruim 26.000 euro. 'Waarom op vakantie? Wij hebben elke dag de tropen in huis'

Marianne Dost uit Bocholtz heeft een aquarium vol discusvissen. ‘Ze zijn statig en ze bewegen sierlijk. En hun Latijnse naam klinkt als een romantisch muziekstuk: Symphysodon aequifasciatus.'

Afbeelding

Voor Willianne is haar huis ook een werkplek, maar 'aan het eind van de middag gaat mijn laptop de kast in'

Willianne en Maarten wonen samen met hun kinderen in een tussenwoning in het dorp Dubbeldam. Voor Willianne is haar huis ook een werkplek. 'Ik heb geleerd om meer rust te nemen. Thuis moet een plek zijn om te ontspannen.'

Afbeelding

Danita Broer is verslaafd aan kledingapp Vinted. 'Ik probeer bewuster kleding te kopen'

In deze serie geven jongeren hun - vaak dierbare - telefoon uit handen aan een journalist. Wat zegt hun telefoon over wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden? Vandaag: Danita Broer (26) uit Nijmegen.