‘De pet is mijn vriend: hij zorgt voor leuke gesprekken’

Varia
Naam: Alon Iedema (25), werkt bij een groothandel en heeft eigen bouwbedrijf.
Tekst en beeld Niek Stam
vrijdag 30 september 2022 om 04:25
Alon Idema, straatmode
Alon Idema, straatmode beeld Niek Stam

Draagt vandaag: Lichtblauwe polo, jeans, halfhoge witte sneakers en pet.

‘Ik kom net uit het ziekenhuis waar ik met mijn vrouw onze tweeling heb bezocht, die veel te vroeg geboren is - na 24,5 weken - en de eerste maanden in het ziekenhuis moet doorbrengen. Het is spannend geweest maar gelukkig gaat het nu goed met ze. 

Deze outfit past goed bij mij: ik voel me erg fijn in een blouse of polo zoals deze van Primark. De jeans zijn van Replay en deze pet is van de Action. Die pet die is mijn vriend. Hij staat me goed en ik draag hem bijna dagelijks. Ik krijg er ook vaak positieve reacties op en de pet levert leuke gesprekken op. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Gerrieke (37) ontwierp zelf de uitbouw van hun huis: ‘We hebben hier ons eigen sanatorium’

Gerrieke (37), was ondernemer, en Seino (39), commercieel medewerker, wonen met hun vier kinderen en hond Noor in een tussenwoning in Veenendaal. Ze kochten het huis met een oppervlakte van 127 m2 in 2004 voor 212.500 euro.

Afbeelding

Vandaag vertelt: Mahima van den Brink uit Putten.

Afbeelding

DJ Roberto Rosso verloor zijn beste vriend door zelfdoding. ‘Ik was boos op hem en op God’

Met zijn nieuwe dance track hoopt Robin Simon, die draait onder artiestennaam DJ Roberto Rosso, dat mensen vaker praten over mentale problemen. ‘Na de dood van Michaël maak ik het mijn missie om te praten over mentale gezondheid.’

Afbeelding

Noortje zit in een rolstoel: ‘Mensen denken veel te snel dat ik iets niet kan’

Noortje van Lith (25) vraagt al jaren aandacht voor gelijke behandeling van mensen met een handicap. ‘Als je aan iedereen een menukaart geeft, geef er dan ook één aan mij.’

Afbeelding

Hoe kun je duurzaam Sinterklaas vieren? ‘Krijgen we dan helemaal geen cadeautjes?’

Duurzamer Sinterklaas vieren, hoe doe je dat? Redacteur Annelies Buit ging met vijftig euro de uitdaging aan om een nieuwe invulling aan het ‘heerlijk avondje’ te geven. Maar wat vinden haar kinderen hiervan?

Afbeelding

Beestjes en plantjes gaan ons helpen in de strijd tegen het water. Beter dan de dijken dat kunnen

Is er iets beters in de strijd tegen het water dan onze beroemde dijken? Ja, en dat begint met kleine beestjes en plantjes. Zij maken iets wat nóg beter is. En mooier. En geld oplevert.