‘Thuis heb ik een wand met meer dan honderd schoenen’

Achtergrond
Naam: Mo Jowett (40), stylist van artiesten.
Niek Stam
donderdag 21 juli 2022 om 19:55
Mo Jewett
Mo Jewett beeld Niek Stam

Draagt vandaag: Korte pantalon, T-shirt, tijger-Vans en tas.

‘Ik ben lekker op shoppingtocht. Dat is voor m’n werk, leuk hè? Haha. Ooit begon ik met het stylen van boyband Be Brave en nu doe ik videoproducties van grote labels als TopNotch, Sony en Universal. Mijn touch is dat ik dicht op de trends zit: vandaar dat ik altijd overal rondneus.

Deze kleren komen van Weekday en Zara en de ketting van Diesel is mijn geluksketting, die komt niet van mijn nek af. De tijgerprint-Vans zijn limited editions. Ik hou van schoenen: ik heb thuis een grote wand met wel honderd schoenen in dozen: makkelijk. Daar kan ik dan meteen een greep uit doen voor een clip of zo. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Marieke en Frankwin wonen in het Haagse klooster, naast het werkpaleis van de koning

Na drie jaar wonen in Azië moest de familie Colijn terug naar Nederland. Ze woonden overal en nergens, totdat ze een huurappartement vonden in het Haagse klooster. ‘Het voelde als op adem komen.’

Afbeelding

Vandaag vertelt: Wabe Bakker uit Leusden.

Afbeelding

Michelle (12) stuitert bij het zien van Formule 1: ‘Ik volg veel coureurs op Instagram‘

In de serie ‘Mag ik je telefoon even zien?’ geven jongeren hun - vaak dierbare - telefoon uit handen aan een journalist. Wat zegt hun telefoon over wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden?

Afbeelding

Wil je extravert overkomen? Dan moet je snel antwoorden bij je sollicitatie

Iemand die kort pauzeert, voordat hij op een vraag antwoordt, wordt sneller als introvert beoordeeld dan iemand die onmiddellijk antwoord geeft. Dat schrijven onderzoekers. Hoe komt dat?

Afbeelding

Huisartsen Miranda en Eva zijn goede vriendinnen: ‘Onze band voelt als een vangnet’

Via hun Instagram-account Beroepsgeheimen delen ze anonieme verhalen uit hun spreekkamers. Privé zijn huisartsen Miranda Tjeerdsma-Kraan (34) en Eva Elbert-Haitsma (32) uit Friesland daarnaast hechte vriendinnen.

Afbeelding

Annemiek wil haar werk doen ‘zoals Jezus deed’: ‘Mensen opzoeken en helpen met hun problemen’

Als ambulant begeleider bij Stichting Ontmoeting helpt Annemiek Bolle (22) midden in Rotterdam Kralingen mensen hun leven weer op de rails te krijgen. ‘Ik ben altijd weer verrast hoeveel we als mensen gemeen hebben.’