‘Thuis heb ik een wand met meer dan honderd schoenen’

Achtergrond
Naam: Mo Jowett (40), stylist van artiesten.
Niek Stam
donderdag 21 juli 2022 om 19:55
Mo Jewett
Mo Jewett beeld Niek Stam

Draagt vandaag: Korte pantalon, T-shirt, tijger-Vans en tas.

‘Ik ben lekker op shoppingtocht. Dat is voor m’n werk, leuk hè? Haha. Ooit begon ik met het stylen van boyband Be Brave en nu doe ik videoproducties van grote labels als TopNotch, Sony en Universal. Mijn touch is dat ik dicht op de trends zit: vandaar dat ik altijd overal rondneus.

Deze kleren komen van Weekday en Zara en de ketting van Diesel is mijn geluksketting, die komt niet van mijn nek af. De tijgerprint-Vans zijn limited editions. Ik hou van schoenen: ik heb thuis een grote wand met wel honderd schoenen in dozen: makkelijk. Daar kan ik dan meteen een greep uit doen voor een clip of zo. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

DJ Roberto Rosso verloor zijn beste vriend door zelfdoding. ‘Ik was boos op hem en op God’

Met zijn nieuwe dance track hoopt Robin Simon, die draait onder artiestennaam DJ Roberto Rosso, dat mensen vaker praten over mentale problemen. ‘Na de dood van Michaël maak ik het mijn missie om te praten over mentale gezondheid.’

Afbeelding

Noortje zit in een rolstoel. ‘Mensen denken veel te snel dat ik iets niet kan’

Noortje van Lith (25) vraagt al jaren aandacht voor gelijke behandeling van mensen met een handicap. ‘Als je aan iedereen een menukaart geeft, geef er dan ook één aan mij.’

Afbeelding

Veldhuis & Kemper twintig jaar samen op het podium: ‘Je kunt wel zien wie de positivo is’

Cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper gelooft meer in het goede dan in een god. Toch hebben de twee wel wat met het ‘mysterie’ van geloof. ‘Ik snap dat geloven fijn is, want het is een soort van win-winsituatie.’

Afbeelding

Hoe kun je duurzaam Sinterklaas vieren? ‘Krijgen we dan helemaal geen cadeautjes?’

Duurzamer Sinterklaas vieren, hoe doe je dat? Redacteur Annelies Buit ging met vijftig euro de uitdaging aan om een nieuwe invulling aan het ‘heerlijk avondje’ te geven. Maar wat vinden haar kinderen hiervan?

Afbeelding

Beestjes en plantjes gaan ons helpen in de strijd tegen het water. Beter dan de dijken dat kunnen

Is er iets beters in de strijd tegen het water dan onze beroemde dijken? Ja, en dat begint met kleine beestjes en plantjes. Zij maken iets wat nóg beter is. En mooier. En geld oplevert.

Afbeelding

Alette heeft eekhoorns als huisdieren. ‘Elke keer als ik ze zie, ben ik weer verliefd op ze’

Honderden beeldjes, kussens, dekens, bestek en zelfs sieraden met afbeeldingen van hetzelfde dier. Het is niet moeilijk te raden dat de eekhoorn het favoriete dier is van wiskundelerares Alette Mons uit Heteren. Ze heeft ook vier levende exemplaren.