Milou leeft veertien jaar zonder partner: ‘Ooit hoop ik te denken: wauw dit is mijn man’

Interview
Milou Booms (52) was getrouwd. Ze leeft inmiddels veertien jaar zonder echtgenoot. ‘Soms denk ik: durf ik mij nog wel te verbinden aan een man?’ Over online daten en waarom ze die ene partner toch de deur wees, die eigenlijk alles had wat ze wenste.
Hans-Lukas Zuurman
vrijdag 10 juni 2022 om 17:49
Milou Booms: 'Ooit hoop ik een leuke, lieve vent te vinden, waar je naast kunt lopen en denken: wauw, dit is mijn man.'
Milou Booms: 'Ooit hoop ik een leuke, lieve vent te vinden, waar je naast kunt lopen en denken: wauw, dit is mijn man.' beeld Hans-Lukas Zuurman

‘‘Milou kan zichzelf prima redden.’ Mensen kijken vaak zo tegen mij aan. Ik bén ook een dame die weet wat ze wil: ik ben zelfstandig, vrouwelijk en sportief. Ik houd van lipstick en loop graag op hoge hakken. En ik zit ook graag op de racefiets. Tegelijk is mijn onafhankelijkheid mijn overlevingsstrategie. In het leven heb ik de nodige klappen gehad. Zo krijg je vanzelf haar op de tanden. 

Mijn beroep als bewindvoerder, waarin ik ouderen begeleid in hun geldzaken, versterkt het beeld van de vrouw die niemand nodig heeft. Sinds mijn man mij na dertien jaar huwelijk in 2007 verliet voor een andere vrouw, stond ik er alleen voor in de opvoeding van onze twee kinderen van 4 en 6 jaar. 

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.