Recept: Orecchiette pesto
Zelf orecchiette pesto maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek

Zelf orecchiette pesto maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek
benodigdheden (voor 4 personen):
handvol basilicumblaadjes
3 eetlepels pijnboompitten
1 teen knoflook
6-7 eetlepels extra vergine olijfolie
3-4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
350 gram orecchiette
200 gram verse doperwten
extra vergine olijfolie
staafmixer
n.a.v. Pasta risotto & gnocchi bij Janneke thuis, Janneke Philippi. Uitg. Karakter, Uithoorn 2015. 192 blz. € 19,95bereiding
Doe de basilicumblaadjes met de helft van de pijnboompitten en de gepelde knoflook in een maatbeker. Voeg de olijfolie toe en pureer met de staafmixer tot een gladde pasta. Meng de kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en peper.
Kook de orecchiette in ruim wat..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .