Koken: Aardappelcurry
Zelf aardappelcurry maken kan met onderstaand recept. Het komt van de website www.voedingscentrum.nl/recepten.

benodigdheden (2 personen)
stukje gemberwortel (ca. ½ duim)
1 teentje knoflook
500 gram aardappelen
1 eetlepel olie
½ theelepel mosterdzaad
½ theelepel komijnzaad
½ theelepel geelwortel (koenjit, kurkuma)
1 eetlepel geraspte kokos
½ groentebouillontablet
1 gedroogd chilipepertje
100 gram kerstomaatjes
6 takjes koriander
Meer informatie: www.voedingscentrum.nl/receptenbereiding
Schil het stukje gember en rasp het. Maak de knoflook schoon en snijd het klein. Schil de aardappelen en snijd ze in flinke blokjes.
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het mosterdzaad, het komijnzaad, de geelwortel, de knoflook en de gember tot het gaat geuren. Bak de geraspte kokos kort mee.
Voeg de blokjes ..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees dit artikel gratis
Bij het aanmelden gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden .