Hoop, daarover gaat de jaarlijkse Kroonbede dit jaar. Dit initiatief van kerken uit Den Haag en Missie Nederland houdt een kerkdienst voorafgaand aan prinsjesdag. Volg de livestream hier.

In de samenleving leven zorgen over vluchtelingen, geweld, spanningen op wereldniveau en klimaatproblemen. Is er hoop voor de wereld? De organisatie van de Kroonbede wil bidden tot God, bidden om hoop.

Alle politici uit de Eerste en Tweede Kamer en de Haagse Gemeenteraad zijn uitgenodigd. Ook burgers, jong en oud, allochtoon en autochtoon zijn van harte welkom. Het comité wil bidden voor de overheid stimuleren en politici laten weten dat christenen voor hun bidden. De Kroonbede is op 13 september 2016 om 20 uur in de Sint-Jacobus de Meerderekerk aan de Parkstraat 65A in stadsdeel Centrum (Den Haag). 

De kerkdienst wordt geleid door Ds. Maarten Groen, predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Den Haag. Tijdens de dienst zullen Arjen ten Brinke, voorganger bij BOEI 90, Tweede Kamerlid voor de SP Tjitske Siderius spreken. Bas Plaisier (zendeling), Petra de Nooy (missionair werker voor Leven in Laak) en Hans van ’t Hoff (predikant in Rijswijk) gaan voor in gebed.

Het zingen is onder begeleiding van de band We Are the Sound met zangeres Annemieke van der Zwan en organist Arie Kraaijeveld.

Deze livestream wordt verzorgd door Luistpost | Bralectah en begint enkele minuten voor 20.00 uur. Klik in het plaatje hieronder op het witte driehoekje in het rode blokje om te beginnen met kijken. 

 

livestream Kroonbede - di 13/9 om 20 uur