AAN DE GRENZEN VAN HET LEVEN

Kamerkoor Ars Musica geeft in november en januari een serie klassieke concerten onder de titel Bach - Broos bestaan.  Op het programma staat o.a. Bach’s Actus Tragicus, BWV 106, Gottes Zeit is die allerbeste Zeit.

Wij willen u als nabestaande de gelegenheid geven om in november een concert van Ars Musica bij te wonen voor de speciale prijs van € 10,--. Normale prijs € 20,--. U kunt maximaal 4 plaatsen reserveren met korting.

Data en plaatsen
Dinsdag 1 november, 20.00 uur, St. Janskerk Gouda
Reserveer hier plaatsen voor dit concert. 

Zaterdag 19 november, 20.00 uur, Michaelskerk Zwolle
Reserveer hier plaatsen voor dit concert.

Vrijdag 25 november, 20.00 uur, Grote kerk Ede
Reserveer hier plaatsen voor dit concert.

Zaterdag 26 november, 20.00 uur, AA kerk Groningen
Reserveer hier  plaatsen voor dit concert. 

Er worden geen kaarten toegestuurd. Als de reservering is binnengekomen, ontvangt u van ons een bevestiging. Wij geven uw naam en het aantal gereserveerde plaatsen door aan de organisatie. 

Deze concertreeks is naar aanleiding van de verschijning van het boek Aan de grenzen van het leven. Een mens te zijn op aarde. Dit boek gaat over grenservaringen in ons bestaan: verlies, verdriet, rouw, afscheid, troost en toekomstverwachting. Bij het boek hoort een cd met onder meer muziek van J.S. Bach, uitgezocht door de auteur Evert Pieter van der Veen, predikant PKN en Patrick van der Linden, dirigent Ars Musica. Het boek en de cd zijn in oktober verkrijgbaar in de winkel.

Boek en CD
Het boek en de bijbehorende CD kunt in de boekhandel kopen. Als u de bon uit de krant meeneemt, ontvangt u korting en betaalt u slechts € 29,95. De normale prijs is € 34,50. Deze prijzen komen niet overeen met de prijzen zoals die genoemd zijn in de brief die u van ons heeft gekregen. Helaas bleek in de loop der tijd dat wij niet de juiste prijzen hadden doorgekregen.  

Afbeelding