AAN DE GRENZEN VAN HET LEVEN

Kamerkoor Ars Musica geeft in november en januari een serie klassieke concerten onder de titel Bach - Broos bestaan.  Op het programma staat o.a. Bach’s Actus Tragicus, BWV 106, Gottes Zeit is die allerbeste Zeit.

Wij willen u als nabestaande de gelegenheid geven om in november een concert van Ars Musica bij te wonen voor de speciale prijs van € 10,--. Normale prijs € 20,--. U kunt maximaal 4 kaarten bestellen.

Data en plaatsen
Dinsdag 1 november, 20.00 uur, St. Janskerk Gouda
Bestel hier kaarten voor dit concert. 

Zaterdag 19 november, 20.00 uur, Michaelskerk Zwolle
Bestel hier kaarten voor dit concert.

Vrijdag 25 november, 20.00 uur, Grote kerk Ede
Bestel hier kaarten voor dit concert.

Zaterdag 26 november, 20.00 uur, AA kerk Groningen
Bestel hier kaarten voor dit concert. 

Deze concertreeks is naar aanleiding van de verschijning van het boek Aan de grenzen van het leven. Een mens te zijn op aarde. Dit boek gaat over grenservaringen in ons bestaan: verlies, verdriet, rouw, afscheid, troost en toekomstverwachting. Bij het boek hoort een cd met onder meer muziek van J.S. Bach, uitgezocht door de auteur Evert Pieter van der Veen, predikant PKN en Patrick van der Linden, dirigent Ars Musica. Het boek en de cd zijn in oktober verkrijgbaar in de winkel.

Boek en CD
Het boek en de bijbehorende CD verschijnen in oktober. Ook dit mogen wij u aanbieden voor een speciale prijs van € 19,99. De normale prijs is € 24,99. Als het boek en de CD beschikbaar zijn, geven wij op deze site aan hoe u kunt bestellen. 

Afbeelding