Hour of Power-dominee spreekt voor uitverkochte Nederlandse zalen: ‘Houd moed!’

Nieuws
Hour of Power-dominee Bobby Schuller treedt deze week voor duizenden mensen op in Barneveld, Leiden en Drachten.
Bas Meeuse
maandag 26 september 2022 om 11:47 aangepast 27 september 2022 08:57
Presentator Jan van den Bosch (links) en voorganger Bobby Schuller (rechts) en zijn vrouw Hannah. Schuller spreekt deze week in Nederland.
Presentator Jan van den Bosch (links) en voorganger Bobby Schuller (rechts) en zijn vrouw Hannah. Schuller spreekt deze week in Nederland. beeld hour of power

Baarn

Schuller, vaste spreker bij de televisiekerkdienst Hour of Power, wordt wekelijks door twee miljoen kijkers gevolgd als hij voorgaat in de Presbyteriaanse Shepherd’s Grove-kerk in California. De populaire spreker treedt woensdag-, donderdag- en vrijdagavond voor duizenden mensen op in uitverkochte zalen in Nederland tijdens het evenement ‘Hour of Power LIVE’. Het thema van deze avonden is ‘Houd Moed! Geloven in onzekere tijden’. Tijdens de bijeenkomsten in Nederland worden opnames gemaakt voor televisieuitzendingen van Hour of Power.

Jan van den Bosch is het gezicht van Hour of Power in Nederland. In het programma, dat wordt uitgezonden op RTL 5 en Family7, interviewt Van den Bosch mensen over de betekenis van het chris..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Jandino Asporaat: ‘Ik heb nu direct contact met God. Er zit geen priester of prediker tussen’

Het maakt niet uit hoe laat het is, Jandino Asporaat zegt altijd enthousiast ‘goedemorgen’. Het is zijn manier om alles uit een dag te halen wat erin zit. Hij laat zich daarbij leiden door God.

Afbeelding

Jaagt pinksterconferentie Opwekking asielzoekers weg? Dat ligt net even anders

Moeten asielzoekers op het evenemententerrein van Walibi bij Biddinghuizen volgend voorjaar vertrekken vanwege de pinksterconferentie Opwekking? Het korte antwoord is: nee. Maar hoe zit het dan wel?

Afbeelding

Bezoekers laten hun rolstoel achter bij genezingsdienst van Frontrunners. ‘Dit is jouw moment voor een wonder’

Drie genezingsdiensten in twee dagen, meerdere mensen die vertellen dat ze genezen zijn. ‘Iedere geest van ziekte eruit in Jezus Christus’ naam’, gebiedt Tom de Wal van Frontrunners. Wat gebeurde er in Rotterdam?

Afbeelding

Geld of Geest; waarom de ‘moederkerk’ Anaheim uit de Vineyard-beweging stapte

Dwelling Place in Anaheim, de ‘moederkerk’ van de Vineyard-beweging, ging niet apart om geestelijke gronden, maar om het geld. Dat zegt Carol Wimber-Wong, de weduwe van grondlegger John Wimber.

Afbeelding

Nederlandse megakerk verkeert in enorme crisis: ‘Er zijn alleen maar verliezers’

Een van de grootste evangelische kerken van Nederland, de Vrije Evangelisatie Zwolle, wankelt. ‘Er is sprake van onzorgvuldig werkgeverschap, nood, onveiligheid, eenzaamheid, beschadiging en wanhoop.’ Een reconstructie.

Afbeelding

Bakkers in Nederland gaan in gebed voor energienood: ‘We hebben elkaar nodig’

Bakkers en andere ondernemers gaan woensdag bidden voor de energienood in Nederland. Tijdens een ‘lunchgebed’ komen ondernemers uit het hele land naar Nijkerk om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen.