Hour of Power-dominee spreekt voor uitverkochte Nederlandse zalen: ‘Houd moed!’

Nieuws
Hour of Power-dominee Bobby Schuller treedt deze week voor duizenden mensen op in Barneveld, Leiden en Drachten.
Bas Meeuse
maandag 26 september 2022 om 11:47 aangepast 08:57
Presentator Jan van den Bosch (links) en voorganger Bobby Schuller (rechts) en zijn vrouw Hannah. Schuller spreekt deze week in Nederland.
Presentator Jan van den Bosch (links) en voorganger Bobby Schuller (rechts) en zijn vrouw Hannah. Schuller spreekt deze week in Nederland. beeld hour of power

Baarn

Schuller, vaste spreker bij de televisiekerkdienst Hour of Power, wordt wekelijks door twee miljoen kijkers gevolgd als hij voorgaat in de Presbyteriaanse Shepherd’s Grove-kerk in California. De populaire spreker treedt woensdag-, donderdag- en vrijdagavond voor duizenden mensen op in uitverkochte zalen in Nederland tijdens het evenement ‘Hour of Power LIVE’. Het thema van deze avonden is ‘Houd Moed! Geloven in onzekere tijden’. Tijdens de bijeenkomsten in Nederland worden opnames gemaakt voor televisieuitzendingen van Hour of Power.

Jan van den Bosch is het gezicht van Hour of Power in Nederland. In het programma, dat wordt uitgezonden op RTL 5 en Family7, interviewt Van den Bosch mensen over de betekenis van het chris..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

De kerk van Cody Gakpo wil levens veranderen. 'Jezus heeft gewonnen, daarom juichen we'

Levende Steen Ministries zette zondag de toon voor komend jaar in Spijkenisse. ‘Veel mensen die nu staan gaan dit jaar een partner vinden!’ De bekendste kerkganger van Levende Steen Ministries is Cody Gakpo. ‘Huh, wie?’

Afbeelding

Opwekking 2023: wat kun je verwachten van dit christelijke festival en wat weten we al van het programma?

Opwekking is het grootste christelijke festival van Nederland, dat jaarlijks plaatsvindt tijdens het pinksterweekend. Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Afbeelding

Orlando Bottenbley (71) keert terug in een Friese baptistenkerk: 'Ik wil mensen in hun kracht zetten'

Hij had nooit verwacht opnieuw leiding te geven aan een kerk in Friesland. God had een ander plan, zegt predikant Orlando Bottenbley nu. Hij gaat twee baptistenkerken leiden.

Afbeelding

Dit evenement wil jongeren enthousiast maken voor Jezus. 'Ik ben high van God, kennen jullie dat?'

Honderden jongeren ontmoeten elkaar in Amersfoort om zich wakker te laten schudden. ‘Deze generatie heeft een radicaliteit waar mijn hart van opspringt. Jezus wil je leven van binnenuit transformeren.’

Afbeelding

Deze kerk houdt nog maar twee diensten per maand en groeit: 'Voor sommigen was het een schok'

Evangelische gemeente Vechtstroom in Dalfsen houdt sinds vorig jaar twee diensten per maand en kiest op andere zondagen voor kringen of andere vormen van ontmoeting. ‘Kerk-zijn is meer dan samen luisteren naar een preek.’

Afbeelding

Geen doop in Meer van Genève. 'Zwitserse rechtsorde heeft voorrang boven religieuze verplichtingen'

Twee evangelische kerken in Genève krijgen geen toestemming om in het meer te dopen. In de stad van Calvijn geldt sinds 2020 een wet die religieuze uitingsvormen in de publieke ruimte nauwelijks toestaat.